Een wellness huren in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Ben je op zoek naar een wellness die je kan huren in en rond Antwerpen? Privésauna Lakonia biedt je een oase van ontspanning in Berchem. Ontsnap even aan je hectische levensstijl en kom helemaal tot rust in de paradijselijke sferen van ons complex. Doe je dit graag met een vriend of vriendin? Of misschien wel met je partner? Er is voor iedereen een gepast arrangement. Zelfs grote groepen kunnen bij ons terecht.

Heb je vragen over onze wellness?

Zoek de rust op door een wellness te huren

Bij Lakonia bieden we verscheidene wellnessarrangementen aan. Zo zijn er voor onze privésauna’s formules voor alle leeftijden en verschillende gelegenheden. Ken je iemand die binnenkort trouwt en plan je hun vrijgezellenfeestje? Ook daar hebben we het ideale pakket voor! Pop samen een flesje (of twee) bubbels open en vier elke gelegenheid in stijl. Een wellness huren moet natuurlijk niet altijd om een speciale reden zijn, soms wil je gewoon aan de dagdagelijkse chaos ontsnappen. Neem enkele uurtjes voor jezelf en spendeer ze in onze jacuzzi. Ook de infraroodsauna kan voor extra rust en genot zorgen.

Investeer samen met ons tijd in jezelf

Ben je benieuwd naar hoeveel het kost om een wellness te huren? Bekijk onze prijzen en onthoud dat investeren in jezelf van tijd tot tijd ook wel eens mag. Misschien ben je al helemaal overtuigd van Lakonia, dan nodigen we je graag uit om je relaxatie online vast te leggen. Hopelijk mogen we je binnenkort snel warm verwelkomen, tot dan!