Geniet van een jacuzzi in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

In onze jacuzzi in Antwerpen kan je enkele uurtjes spenderen om de rust op te zoeken. Bij Lakonia beschikken we over niet één, maar vier relaxerende jacuzzi’s. Ze staan steeds op 37 graden en zijn dus aangenaam warm. De ervaring voelt zelfs nóg heerlijker als je ervoor gebruik maakt van onze emmer met koud water, zo is de ontspanning in het warme water extra groot! 

Heb je vragen over onze Jaccuzi's?

Ontdek onze eilanden met een jacuzzi

Elk van onze eilanden beschikt over hun eigen set aan faciliteiten. De jacuzziliefhebbers die graag een bezoek brengen aan onze privésauna hebben geluk, want op elk eiland vind je een jacuzzi terug. Bij Lakonia kan je dus in elk compartiment genieten van de warme temperaturen. Volgende faciliteiten verschillen wel per unit:

Let op: niet elk eiland heeft dezelfde faciliteiten. Op Eiland III bevindt de jacuzzi zich binnen en geniet je buiten van een openlucht whirlpool.

Kom zelf genieten

Zelfs voor een last minute wellness bezoek ben je bij Lakonia meer dan welkom. Maak je afspraak en geniet zelf van de rust die een paar uurtjes jacuzzi je kunnen geven. Je stapt zonder twijfel buiten met een volledig ontspannen gevoel en wat minder pijn in je spieren van alle stress. Kom langs en geniet!