De jacuzzi van je dromen in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Zoek de rust op door wat uurtjes te spenderen in onze jacuzzi te Antwerpen. Bij Lakonia beschikken we over niet één, maar vier relaxerende jacuzzi’s. Ze staan steeds op 37 graden en zijn dus aangenaam warm. De ervaring voelt zelfs nóg heerlijker als je alvorens je dip gebruik maakt van onze emmer met koud water. Even bibberen voor je jezelf onderdompelt in de aangename warmte van onze jacuzzi in Antwerpen dus!

Heb je vragen over onze Jaccuzi's?

Ontdek onze eilanden met een jacuzzi in Antwerpen

Elk van onze eilanden beschikt over hun eigen set aan faciliteiten. De jacuzzi liefhebbers die graag een bezoek brengen aan onze privé sauna te Antwerpen hebben geluk. We vertellen je graag waarom: op elk eiland vind je een jacuzzi terug. Dus niet getreurd, want je zal altijd kunnen genieten van de ontspannende temperaturen van onze jacuzzi in Antwerpen. Welke faciliteiten vind je zo nogal terug bij Lakonia?

  •         Een Finse sauna
  •         Turkse stoomcabine
  •         Infra-rood sauna
  •         Ruime privé-zwembaden op Eiland I en II

Let op: niet elk eiland heeft dezelfde faciliteiten. Op Eiland III geniet je van een openlucht whirlpool in tegenstelling tot een jacuzzi die zich binnen bevindt. Bekijk elk eiland en ontdek de bijhorende faciliteiten.

Contacteer ons voor bijkomende informatie

Zelfs voor een last minute wellness bezoek ben je bij Lakonia meer dan welkom. Is er iemand die je enkele uurtjes pure rust gunt? Schenk ze een cadeaubon voor onze privésauna. Wil je graag zelf een bezoek brengen aan onze jacuzzi nabij Antwerpen, maar heb je nog bijkomende vragen? Stuur ons gerust een e-mail met je vragen op info@lakonia.be.