Annulatie

Indien u uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 7 dagen voor uw reservatiedatum.
Het betaalde voorschot kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als kadobon die 1 jaar geldig is.

Als er niet tijdig wordt geannuleerd rekenen wij annulatiekosten aan indien de gereserveerde uren niet zijn doorverhuurd. Annulatiekost = voorschot,  € 35,- / uur, € 30 voor eten en massage.

Indien uw uren wel zijn doorverhuurd kan het betaalde voorschot opnieuw worden gebruikt voor een andere afspraak of u krijgt een kadobon ter waarde van het betaalde voorschot die 1 jaar geldig is. Indien wij bij laattijdig annuleren eten of massage niet meer kunnen afbellen worden hiervoor ook annulatiekosten aangerekend.

Bij annulatie kan er in geen geval beroep worden gedaan op overmacht ( ziekte, weersomstandigheden, file, ongeval, panne, staking...) 

Indien er niet wordt geannuleerd of een 'no show' wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht. Bij het laattijdig arriveren of vroegtijdig verlaten van het complex dient het volledige bedrag van het aantal gereserveerde uren betaald te worden. 

Last minute annulaties dienen steeds telefonisch te gebeuren!