Welkom bij onze privé sauna nabij Antwerpen!

In het chaotische en vaak stresserende leven is een privé sauna een godsgeschenk, zeker in grootsteden als Antwerpen waar de spanning soms nog hoger oploopt. Af en toe mag je wel even op de pauzeknop drukken en de rust en stilte opzoeken. Laat die drukte maar aan je passeren. Wij, bij Lakonia, helpen je dit graag bereiken. Zet je even neer en ontdek onze onbewoonde eilanden gevuld met een groot privé zwembad en allerlei faciliteiten gelegen in Antwerpen.

Naar Lakonia gaan is steeds een beetje vakantie, waar je als herboren buiten komt.

Sluit je af van de wereld in onze privé sauna midden in Antwerpen

Bij Lakonia hoef je geen miljonair te zijn om je er een te voelen. Daar zorgen wij alvast voor in ons wellness complex. Dobber privé wat rond in een zwembad of dompel jezelf onder in de aangename warmte van één van onze jacuzzi’s in Antwerpen. Elk eiland beschikt over zijn eigen krachtig masserende whirlpool zodat je ongestoord kan ontspannen.

Wist je dat…

... Lakonia 2 weer is geopend?! Na 4 weken renoveren is dit eiland weer in topvorm om jullie te laten genieten en ontspannen.

...klanten van Helan Onafhankelijk ziekenfonds genieten van een tegemoetkoming voor onze wellness. Je ontvangt €25,- tussenkomst per persoon, ook voor kinderen. Vergeet het tegemoetkomingsformulier niet mee te brengen. (Download het terugbetalingsformulier wellness)

...je iemand een eiland cadeau kan geven. De geschenkbonnen kunnen bij ons het gehele jaar afgehaald of je kan de bon online bestellen. Aangekochte bonnen zijn 1 jaar geldig.

... je je eigen muziek kan meebrengen op USB zodat je rond je privé zwembad de stadsgeluiden van Antwerpen kan wegfilteren. Je kan ook steeds muziek afspelen via je Spotify playlist. Eigen speakers zijn niet toegestaan.

… je bij Lakonia zelfs last minute toegang kunt krijgen tot een privé zwembad gelegen in het mooie Antwerpen.

... handdoeken en badjassen niet inbegrepen zijn bij onze privé sauna te Antwerpen. Deze kan je zelf meebrengen of ter plaatse huren.

... eigen eten of drank niet is toegelaten. Er zijn verscheidene wellness arrangementen waar dit inbegrepen is. Uiteraard hebben we ook een menukaart waar u ter plekke uit kunt kiezen.

… een reservatie voor 2 personen in het weekend en op feestdagen enkel kan met een arrangement.

… je terecht kan bij onze privé sauna voor de meest originele kinderfeestjes in Antwerpen.

... wij onlangs getest en “Maison Slash Approved” zijn bevonden?  Dit bevestigd dat we een fantastisch toffe en #parentfriendly zaak zijn, die elk gezin met een warm hart zal verwelkomen. 

Ontdek de voordelen van een privé zwembad in de drukte van Antwerpen

De eilanden bij Lakonia zijn omgeven door kristalhelder water van 32°. Je kan er relaxen tussen de palmbomen of met een drankje in de gezellige strandkorven. Verscholen in de rotsen rond het privé zwembad vind je onze Finse sauna die een ontsnapping biedt aan de chaos van Antwerpen. Tenslotte heb je een Turkse stoomcabine met zicht op het water. Ben je helemaal klaar voor jouw ervaring met onze privé sauna in het bruisende Antwerpen? Maak online een reservatie en kom mee genieten van de rust!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en acties