Welkom bij onze privéwellness !

In het chaotische en vaak stresserende leven is een privéwellness een godsgeschenk, zeker in grootsteden als Antwerpen waar de spanning soms nog hoger oploopt. Af en toe mag je wel even op de pauzeknop drukken en de rust en stilte opzoeken. Laat die drukte maar aan je passeren. Wij, bij Lakonia, helpen je dit graag bereiken. Als privésauna in Antwerpen hebben wij alle faciliteiten om je volledig te laten ontspannen. Zet je even neer en ontdek onze onbewoonde eilanden in Antwerpen gevuld met een groot privézwembad en allerlei faciliteiten.

Naar Lakonia gaan is steeds een beetje vakantie, waar je als herboren buiten komt.

Relax.
Refresh. 
Reconnect.

Sluit je af van de wereld in onze privéwellness met sauna en zwembad

Bij Lakonia hoef je geen miljonair te zijn om je er een te voelen. Bij ons kan je namelijk heerlijk ronddobberen in je eigen privézwembad of je onderdompelen in de aangename warmte van één van onze jacuzzi’s. Elk eiland beschikt over zijn eigen faciliteiten om heerlijk te ontspannen.

Wist je dat…


... het pop-up ijskraam weer is geopend? Kom heel de zomer lang genieten van een heerlijk ijsje tussen 1400u - 2100u. 

...klanten van Helan Onafhankelijk Ziekenfonds genieten van een tegemoetkoming voor onze wellness. Je ontvangt €25,- tussenkomst per persoon, ook voor kinderen. Vergeet hiervoor wel het tegemoetkomingsformulier niet mee te brengen.

...je iemand een bezoek aan één van onze eilanden cadeau kan geven. De geschenkbonnen kunnen bij ons het gehele jaar afgehaald worden of je kan de bon online bestellen. Aangekochte bonnen zijn 1 jaar geldig.

... je je eigen muziek kan meebrengen op USB zodat je rond je privésauna met zwembad de stadsgeluiden kan wegfilteren. Je kan ook steeds muziek afspelen via je Spotify-playlist. Eigen speakers zijn niet toegestaan.

… je bij Lakonia zelfs last minute toegang kunt krijgen tot een privéwellness met sauna en zwembad.

... handdoeken en badjassen niet inbegrepen zijn bij onze privésauna. Deze kan je zelf meebrengen of ter plaatse huren.

... eigen eten of drank niet is toegelaten. Er zijn verscheidene wellness arrangementen waar dit inbegrepen is. Uiteraard hebben we ook een menukaart waar je ter plekke uit kan kiezen.

… een reservatie voor 2 personen in het weekend en op feestdagen enkel kan met een arrangement.

… je terecht kan bij onze privésauna met privézwembad voor de meest originele kinderfeestjes.

Ontdek zelf de rust van een privézwembad

De eilanden bij Lakonia zijn omgeven door kristalhelder water van 32 graden. Je kan er relaxen tussen de palmbomen of met een drankje in de gezellige strandkorven vertoeven. Verscholen in de rotsen rond het privézwembad vind je een sauna die een ontsnapping biedt aan de chaos van Antwerpen. Ben je helemaal klaar voor jouw ervaring in onze privésauna? Maak online een reservatie en kom mee genieten van de rust!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en acties