Kinderfeestjes met waterplezier in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Ben je op zoek naar een toplocatie om kinderfeestjes te organiseren in Antwerpen en omstreken? Misschien is privésauna Lakonia dan wel eens een bezoek waard. Dankzij onze avontuurlijke en tropische setting is het net alsof je op een onbewoond eiland vertoeft. Het is toevallig een die beschikt over heerlijke hapjes en drankjes. Ja, er staan ook kindvriendelijke opties op ons menu. Geef je dochter of zoon een verjaardag om nooit te vergeten! 

Heb je vragen over onze mogelijkheden met kinderfeestjes?

Onvergetelijke kinderfeestjes

Is jouw kind een echte waterliefhebber en moet je ze steeds uit het zwembad plukken op vakantie? Bij onze privésauna waan je je op vakantie op onze wellnesseilanden. Het is toch moeilijk om creatief te blijven bij het organiseren van kinderfeestjes maar grootsteden als Antwerpen bieden je veel originele opties. Met plezier zetten we samen met jou een feestje van epische proporties op poten. Dankzij onze regels en richtlijnen garanderen we dat onze wellness 100% kindvriendelijk is. Plezier je liever een andere jarige met een bezoekje aan onze privésauna? Ontdek dan onze verjaardag arrangementen. Er zit iets tussen voor iedere leeftijd en gelegenheid.

Ontdek ons rustoord in eigen land

Ben je toch al helemaal overtuigd van de kinderfeestjes die we organiseren? Maak dan nu je online reservatie. Let wel op: per 5 kinderen dient er steeds 1 volwassen begeleider aanwezig te zijn. Zijn er meer dan 5 genodigden, dan zal je een extra begeleider nodig hebben. De kinderen kunnen gezellig spelen in het water, terwijl jij geniet van onze zalige jacuzzi’s