Verjaardagsfeestje in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Een uniek verjaardagsfeestje in Antwerpen kan je bekomen bij Lakonia in Berchem. Wij beschikken over een volledige wellness waar je terecht kan voor de verjaardag van je kind in Antwerpen te vieren. Onze accommodatie omvat verschillende eilanden waar je met een verschillend aantal personen terecht kan.

Heb je vragen over onze verjaardagsfeestje in Antwerpen?

Uniek verjaardagsfeestje

Een verjaardag vieren in een wellness is een ervaring die je niet elk jaar meemaakt. Een volledig kinderfeestje kan gefaciliteerd worden bij ons. Wij beschikken over een hele resem aan regels en richtlijnen zodat onze wellness kindvriendelijk is en dus ideaal om een verjaardag in te organiseren. Je kan bij ons niet alleen terecht voor verjaardagen van kinderen, iedereen is welkom. Wil jij graag eens met je vriendinnen je verjaardag vieren in een privésauna en -wellness? Dat kan bij ons allemaal. Wij staan garant voor het verjaardagsfeestje van je dromen. Onze eilanden kunnen groepen tot 60 personen aan. Dat maakt het ook ideaal voor een leuk uitstapje met een grote vriendengroep. Een verjaardagsfeestje in een wellness is niet alleen uniek en heel leuk, maar het is ook nog eens creatief. Dat maakt het ook een perfecte optie om cadeau te doen. Laat je even gaan en boek een wellness om je verjaardag eens goed en decadent te vieren.

Stel zelf je verjaardag samen

Bij ons kan je zelf kiezen hoe lang je verjaardagsfeestje duurt en met hoeveel personen je komt. De jarige zal zich nooit vervelen en zal tijdens zijn verjaardag volledig in de watten gelegd worden in onze wellness. Informeer naar onze mogelijkheden. Neem contact met ons op om te bespreken wat je allemaal wilt en of het mogelijk is.