Stel je cadeaubon voor de privéwellness in Antwerpen zelf samen

Zet iemand in de bloemetjes door ze een cadeaubon te geven voor onze privéwellness gelegen in Antwerpen. Met een geschenkbon voor onze privésauna in Antwerpen, kan je iemand helemaal tot rust laten komen tijdens hun uurtjes op één van onze eilanden. In ons chaotisch leven zijn enkele uurtjes aan rust en stilte soms een godsgeschenk. Met een kadobon voor onze wellness in Antwerpen maak je iemand gegarandeerd gelukkig.

Verras iemand met een cadeaubon voor onze privéwellness

Er zijn verschillende opties als je een cadeaubon wil bestellen voor onze privéwellness. Er zijn namelijk verschillende welnessarangementen binnen onze wellness waar je een kadobon voor kan kopen. De ontvanger van de bon kiest zelf de datum, het uur en kan bij aankomst eventueel nog opteren voor een uitbreiding. Met de kadobon heb je een jaar de tijd om een bezoekje te brengen aan onze wellness. Zelfs voor een last minute bezoek is een cadeaubon bij onze privéwellness mogelijk. Een geschenkbon voor een privésauna is ook de ideale gelegenheid voor een groepsactiviteit met alle vriendinnen.

Een geschenkbon valt bij iedereen in goede aarde

Er is niemand die niet blij is met een geschenkbon voor een privésauna. Bij ons genieten jij en je gezelschap van privacy. Dat maakt het ook de ideale locatie voor een tienerfeest, waarbij het er vaak wat wilder aan toe gaat. Met een cadeaubon voor een privéwellness kan iedereen zijn of haar chaotisch leven even in de doofpot steken. Een kadobon voor een wellness is ook ideaal om cadeau te doen aan je geliefde als romantische activiteit. Bestel je een geschenkbon voor een privésauna voor een jarige? We beschikken ook over speciale verjaardagsarrangementen.

Maak je keuze uit verschillende formules

Eens je de kadobon voor onze privéwellness hebt besteld, kan je de cadeaubon ophalen, verpakt in een ‘aangespoeld flesje’. Je kan onze geschenkbon voor een privésauna ook eenvoudig online bestellen. Neem zeker eens een kijkje naar onze recensies als je nieuwsgierig bent naar anderen hun ervaring.