Vind jouw wellness arrangement bij ons in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Vind een arrangement naar jouw zin bij Lakonia in Antwerpen. Misschien heb je net een heel stressvolle periode achter de rug? Of zoek je vaak de rust op in een privésauna? Bij ons vind je sowieso een wellness arrangement naar wens dus breng ons een bezoek. 

Heb je vragen over onze arrangementen?

Een dag wellness met een rustgevend arrangement

Als je op zoek bent naar een wellness waar je last minute terecht kan, zit je bij Lakonia helemaal goed. Er zijn alsook verscheidene formules die volledig geschikt zijn om iets speciaals te vieren: een verjaardag, een jubileum of een vrijgezellenavond bijvoorbeeld. Is Valentijn in aantocht en behoor jij tot de tortelduifjes die dat uitgebreid vieren? Boek een romantische activiteit en geniet van de festiviteiten in stijl. Bij onze privéwellness staat ontspanning en genieten helemaal centraal. Geef je iemand dit graag cadeau? Bestel dan een cadeaubon en stel je geschenk zelf samen.

Kom tot rust in ons wellness complex

Uiteraard gaan we graag tot het uiterste om jullie met een glimlach te laten buitenwandelen. Dat sentiment weerspiegelt zich ongetwijfeld ook in elk wellness arrangement. Heb je bijkomende vragen over speciale extra’s of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Contacteer ons gerust zodat we je kunnen helpen. Ook zijn we steeds bereikbaar via e-mail op info@lakonia.be en natuurlijk staan we ook telefonisch paraat op het nummer (+32) 3 230 50 40.