Last minute wellness in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Heb jij soms last minute nood aan een bezoekje aan een wellness of sauna en zoek je een toplocatie in Antwerpen? Dan zit je bij privésauna Lakonia goed. Stressvolle dagen verrassen je soms en dan neemt de nood aan relaxatie toe. Wij garanderen je een oase aan rust en stilte waar je weer even helemaal tot jezelf kan komen. Er is een brede keuze aan arrangementen en het aantal uur dat je bij ons kan spenderen. Zo creëert iedereen hun persoonlijke, ideale bezoek. 

Last minute een afspraak maken?

Geniet last minute van een wellness

Wil je last minute genieten van alle ontspanning die onze wellness kan bezorgen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze wellnessarrangementen. Er zit iets bij voor alle wensen en alle leeftijden. Zelfs als je een kind wil verrassen met een feestje vol waterpret zit je goed bij Lakonia. Voor last minute rust of plezier moet je bij onze wellness en sauna met gezellige jacuzzi zijn. Wat ook heel leuk is aan onze wellness en sauna is dat je het last minute cadeau kan doen aan een geliefde. In onze spa kan je altijd last minute terecht voor een bezoek aan een sauna of voor een complete ervaring.

Bestel een cadeaubon

Om nog een extra duwtje in de rug te geven, schotelen we met trots onze recensies voor. Onze privésauna zorgt al meer dan 25 jaar voor pure ontspanning. Geef het cadeau of breng ons zelf eens een bezoek. Voor bijkomende vragen over onze last minute wellness en sauna kan je ons altijd contacteren via info@lakonia.be. Uiteraard beantwoorden we de vragen ook graag telefonisch via (+32) 3 230 50 40.