Last minute wellness bezoek in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Heb jij soms last minute nood aan een wellness bezoek en zoek je een toplocatie in Antwerpen? Dan zit je bij privésauna Lakonia goed. Stressvolle dagen verrassen je soms en dan neemt de nood aan relaxatie toe. Wij garanderen je een oase aan rust en stilte waar je weer even helemaal tot jezelf kan komen. Er is een brede keuze aan arrangementen en het aantal uur dat je bij ons kan spenderen. Zo creëert iedereen hun persoonlijke, ideale bezoek.

Last minute een afspraak maken?

Geniet last minute van een wellness trip te Antwerpen

Heb je last minute een cadeau nodig voor iemand die fan is van wellness en brengen zij graag een bezoek aan Antwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze wellness arrangementen. Er zit iets bij voor alle wensen en alle leeftijden. Zelfs als je een kind wil verrassen met een feestje vol waterpret zit je goed bij Lakonia. Voor last minute rust of plezier moet je bij onze wellness in Antwerpen zijn.

Bestel een cadeaubon

Om nog een extra duwtje in de rug te geven, schotelen we met trots onze recensies voor. Er is niets meer geruststellender dan lezen over de positieve ervaringen van andere bezoekers, toch? Onze privésauna zorgt al meer dan 25 jaar voor pure ontspanning. Geef het cadeau of breng ons zelf eens een bezoek. Voor bijkomende vragen kan je ons altijd contacteren via info@lakonia.be. Uiteraard beantwoorden we de vragen ook graag telefonisch via (+32) 3 230 50 40.