Infraroodsauna in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Ben je op zoek naar een ontspannende ervaring in een infraroodsauna in Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Enkele van onze wellnessruimtes zijn namelijk uitgerust met een state-of-the-art infraroodsauna, speciaal ontworpen om jou een revitaliserende ervaring te bieden.

Heb je vragen over onze infra-rood sauna's?

Voordelen van een infraroodsauna

Een sessie in een infraroodcabine gaat veel verder dan alleen ontspanning. Het doordringende warmte van de infraroodstralen helpt je spieren te ontspannen, je bloedcirculatie te verbeteren en gifstoffen uit je lichaam te verdrijven. En het mooiste? Je kunt deze ervaring beleven in de privacy van onze privéwelness. Of je nu je spieren wilt herstellen na een intensieve training, je immuunsysteem een boost wilt geven of gewoon de dagelijkse sleur wilt doorbreken, de infraroodsauna staat voor je klaar. Dus of je nu een moment van rust zoekt of een last minute wellness-ervaring wilt, een infraroodsauna is een uitstekende keuze.

Boek nu online

Waarom wachten? Met slechts een paar klikken kun je jouw plekje in onze infraroodsauna reserveren. Of je nu een gezellig uitje met vrienden plant of op zoek bent naar een kindvriendelijke wellness, onze online boekingsmodule maakt het eenvoudiger dan ooit om jezelf een moment van pure ontspanning te gunnen. Dompel jezelf onder in de warmte en laat de stress van het dagelijks leven achter je. Reserveren is zo gedaan!