Vrijgezellen in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Voor een vrijgezellen in Antwerpen zijn er heel veel verschillende opties. Maar wat is er leuker dan samen te ontspannen samen met een heerlijk drankje. Bij Lakonia bieden we jou de optie om een vrijgezellen te organiseren in een privéwellness volledig afgesloten van anderen. Je kan bij ons bovendien ook een hapje en een drankje bestellen, waardoor het dé perfecte activiteit is voor een vrijgezellen.

Heb je vragen over onze vrijgezellen in Antwerpen?

Volledig afgesloten vrijgezellen

Onze privésauna is volledig afgesloten van de buitenwereld en andere bezoekers. Hierdoor kunnen jij en je vriendengroep ontspannen in een rustgevende setting. De infraroodsauna is een ideale locatie om samen gezellig te babbelen en gekke verhalen te vertellen. Wij hebben arrangementen waarbij drank inbegrepen zit, maar je kan natuurlijk ook altijd nog extra drank bestellen om het feestje nog extra op gang te brengen. Wij verhuren onze wellness aan iedereen die dat wilt. Hoe zot jij ook wilt doen op je vrijgezellen, zo lang jullie je aan de regels houden, ontvangen we je groep met plezier.

Amuseer je rot

Ook als je een andere vrijgezellen had gepland die plots in het water valt door de regen, kan je bij ons aankloppen. Hier kan je regelmatig een last minute wellness boeken, indien we nog niet volzet zijn. Raadpleeg onze medewerkers om te weten te komen of we nog plek hebben. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of op het telefoonnummer (+32) 3 230 50 40.