Originele activiteit

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Wanneer je op zoek bent naar een originele activiteit in Antwerpen, is een bezoekje aan Lakonia perfect. Wij hebben privésauna’s en zwembaden beschikbaar voor en jouw gezelschap. Hier kan je genieten van rust en ontspanning en hoef je met niemand rekening te houden. Zo kan je volop je eigen zin doen en ben je helemaal vrij om gebruik te maken van onze accommodatie.

Heb je vragen over onze originele activiteite?

Wij overtreffen elke originele activiteit

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit die je rust en ontspanning kan geven? In onze wellness profiteer je van een volledige privé-ervaring. Je bent volledig afgesloten van de buitenwereld, maar ook van andere mensen. Enkel je zelfgekozen gezelschap is aanwezig in dezelfde afgesloten ruimte. Dat maakt deze locatie de perfecte activiteit voor een originele vrijgezellen. Het is iets unieks en je kan er vertellen en doen wat je wilt. De locatie leent zich ook perfect tot het organiseren van kinderfeestjes. Doordat het zo afgesloten is, hoef je de kinderen niet constant in het oog te houden en moet je niet letten op het lawaai.

Wees zo origineel mogelijk

Je kan in onze vestiging een wellness huren vanaf twee uur, tenzij de beschikbaarheden anders aangeven. Heb je jouw voorkeur gevonden en weet je welk arrangement je wil kiezen? Reserveer dan online je plaats om er zeker van te zijn dat die van jou is. Dan is er nog maar één ding dat je moet doen en dat is genieten van deze originele activiteit.