Zoek de rust op in onze openlucht whirlpool in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Kom je helemaal tot rust als je je in openlucht begeeft terwijl je een dipje neemt in onze whirlpool te Antwerpen? Het contrast tussen koude en een aangename warmte heeft een bepaalde charme, toch? Ondervind hoe je helemaal zen wordt in een van onze jacuzzi’s. Maak je alvorens gebruik van de emmer met koud water? Dan doet de warmte van onze openlucht whirlpool nog meer deugd in onze privésauna te Antwerpen.

Heb je vragen over onze whirlpools?

Doe met onze openlucht whirlpool alsof je thuis bent in Antwerpen

Bij Lakonia beschikken we over drie tropische eilanden die allemaal uitgerust zijn met rustgevende faciliteiten, waaronder ruime privé-zwembaden. Denk daarnaast zoal aan Finse- en infra-rood sauna’s, maar ook een swimspa. We bezorgen al meer dan 25 jaar een gezonde dosis relaxatie aan de bezoekers van ons wellness complex. Voor ons is het een prioriteit om jullie onder te dompelen in een tropische vakantiesfeer zodat jullie met een glimlach weer buitenwandelen. Met behulp van onze jacuzzi’s zijn we zeker dat dit een succesvolle missie is. In de bubbels van onze openlucht whirlpool kan je even verdwijnen terwijl je je ergens anders waant dan het bruisende Antwerpen.

Reserveer jouw ontspanning online

Huur onze wellness voor enkele uurtjes en geniet van het ruime aanbod aan faciliteiten. Ben je helemaal overtuigd? Maak je reservatie online en kom van onze openlucht whirlpool genieten in het mooie Antwerpen. Kunnen we nog ergens mee helpen? Dan kan je ons steeds bereiken via e-mail info@lakonia.be en zelfs telefonisch staan we paraat op het nummer (+32) 3 230 50 40.