Verjaardagsarrangement in onze wellness te Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Vier je graag iemands speciale dag met een verjaardagsarrangement in een wellness te Antwerpen? Of zoek je een ideaal verjaardagscadeau voor jezelf?  Bij onze privésauna Lakonia bieden we een ruim assortiment aan arrangementen aan, zowel voor verjaardagen als voor andere gelegenheden. We verwelkomen verschillende leeftijden met open armen. Jong of oud, iedereen is welkom bij Lakonia.

Heb je vragen over onze verjaardagsarrangementen?

Vind een verjaardagsarrangement naar wens bij onze wellness in Antwerpen

Spendeer je graag wat uurtjes op één van onze eilanden met de jarige? We nodigen je uit om onze arrangementen te bekijken en ontdek of er iets naar wens bij zit. Speel je toch liever op veilig of kan je niet kiezen? Misschien is een cadeaubon dan wel de oplossing voor jou. Zo geef je de ontvanger vrije keuze in onze wellness arrangementen. Indien je een specifieke formule vind waar je de ontvanger gegarandeerd mee pleziert, vind je deze ook terug bij de bestelling van een cadeaubon. Één ding is zeker: met een verjaardagsarrangement in onze wellness in Antwerpen is vrijwel iedereen gelukkig.

Informeer naar onze mogelijkheden

Vier je liever in groep? Ook hier bestaan verschillende groepsformules voor. Als je een locatie zoekt voor kinderfeestjes, helpt Lakonia ook daar je mee verder. Heb je bijkomende vragen over een verjaardagsarrangement in onze wellness te Antwerpen? Aarzel niet en contacteer ons via zowel info@lakonia.beals telefonisch (+32) 3 230 50 40. We beantwoorden met alle plezier je vragen!