Spa Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je wilt ontsnappen uit de drukte en jezelf wilt trakteren op een luxueuze spa in het hartje van een bruisende stad zoals Antwerpen? Lakonia biedt oases van rust en welzijn waar je volledig kunt ontspannen, opladen en ontsnappen uit de drukte.

Heb je vragen over onze spa in Antwerpen?

De kunst van echt genieten van een spa

In een wereld vol haast en drukte is het vinden van een moment voor jezelf goud waard. Een spa is niet zomaar een plek; het is een heiligdom van rust en verjonging. Stel je voor, je dompelt jezelf onder in het weldadig warm water van een privésauna, voelt de zachte druk van professionele handen die je spanningen wegmasseren en ademt diep in, omringd door de geuren van essentiële oliën. Dit alles en meer kunnen wij jou ook last minute aanbieden. Het is een reis van innerlijke ontdekking en uiterlijke schoonheid, waar elk detail is ontworpen om je welzijn te maximaliseren.

Creëer je eigen oase van rust

Stel het niet langer uit. De tijd om jezelf te verwennen is nu. Laat de dagelijkse stress achter je en duik in de diepe, helende wateren van een spa. Of je nu op zoek bent naar een volledige dag van verwennerij of slechts een paar uur van rust, bij ons kan je jouw arrangement volledig zelf uitkiezen. Reserveer een van onze eilanden vandaag nog en maak van welzijn een prioriteit. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.