Organiseer een origineel tienerfeest in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Een tienerfeest plannen is niet altijd de makkelijkste taak, maar in een grootstad als Antwerpen bruist het van mogelijkheden. Wil je hen een ervaring geven die ze niet snel zullen vergeten? Kies dan voor een bezoek aan privésauna Lakonia. Onze faciliteiten zijn paradijselijk mooi en in onze ruime privézwembaden waan je je op een tropische locatie. Met andere woorden: het is een ideale locatie om leuke foto’s te nemen en helemaal Instagram-veilig. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor tienerfeesten?

Een tienerfeest om ‘U’ tegen te zeggen

Is je tiener 12 jaar of ouder? Organiseer een tienerfeest bij Lakonia en vertoef enkele uren op één van onze eilanden. Misschien zijn ze wel jarig of wil je een uniek communiefeest geven? Met een mix van muziek, smakelijke hapjes en een lekker drankje creëer je een geweldige, feestelijke sfeer. Tijdens het tienerfeest geniet je van een exotische sfeer. Hier spreken ze maanden later nog over, dat kunnen we je beloven. Onze privésauna helpt je graag in het creëren van een tienerfeest boordevol onvergetelijke herinneringen.

Maak je reservatie online

Ben je last minute op zoek naar een locatie om een tienerfeest te organiseren? Bekijk onze wellness arrangementen en wie weet zit er wel eentje tussen dat exact is waar jij naar op zoek bent. Heb je een kind dat jonger is dan 12 jaar en wil je ook voor hen een spetterend feest organiseren? Bij Lakonia specialiseren we ons ook in kinderfeestjes, dus zelfs daarvoor staan we paraat. Ben je helemaal overtuigd? Maak je reservatie online en dan is het aftellen naar de waterpret.