Groepsactiviteit in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Ben je op zoek naar een leuke, maar ontspannende groepsactiviteit in Antwerpen? Kom dan met je vrienden langs in Lakonia. Hier kan je namelijk met een groep van maximaal 60 personen komen genieten van een welverdiende wellness. Je kan gezellig bijpraten of gewoon in stilte genieten van de warmte en rust die onze eilanden bieden.

Heb je vragen over onze groepsactiviteite Antwerpen?

Ideale groepsactiviteit

Onze wellness in Antwerpen is ook de ideale groepsactiviteit als het Belgische weer tegenzit. Hier kan je genieten van tropische temperaturen en een zwembad, waardoor je het treurige weer volledig vergeet. Met wat voor soort groep je ook komt, je bent altijd welkom bij ons. Wij herbergen veel kinderfeestjes, maar ook de iets ouderen zijn zeker welkom bij ons. Heb je nood aan een dagje weg van de kids met alle vriendinnen? Dan hebben wij de perfecte groepsactiviteit voor jou. Je kan bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende arrangementen, gaande van ontbijt tot aperitief. Onze vestiging heeft alle troeven die je maar wensen kunt. Je bent volledig afgesloten van anderen en kan in alle rust genieten van je eigen gezelschap.

Maak online een reservatie

Als je er zeker van wilt zijn dat je een plaatsje hebt in onze accommodatie, kan je online een reservatie maken. Beslis je pas op het allerlaatste moment? Ook dan kan je bij ons terecht voor een last minute wellness. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer (+32) 3 230 50 40 om je te vergewissen van de beschikbaarheden.