Droom weg in onze kindvriendelijke wellness in Antwerpen

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Ben je reeds een tijd op zoek naar een kindvriendelijke wellness in Antwerpen? Bij privésauna Lakonia zijn alle leeftijden welkom. We beschikken over een aanbod dat geschikt is voor iedereen. Dankzij onze exotische eilanden waan je je als volwassene net op vakantie en voor kinderen is dit een paradijs van plezier. Dus droom je ervan om een dagje relaxatie in te plannen met je gezin? Dan is onze kindvriendelijke wellness gegarandeerd iets voor jou.

Heb je vragen over onze kindvriendelijke wellness?

Mix plezier met relaxatie in onze kindvriendelijke wellness te Antwerpen

Onze kindvriendelijke wellness is een oase die je voor enkele uurtjes transporteert naar een tropische locatie. Het is dé perfect locatie voor een dagje uit met je kids. Terwijl jij de ultieme relaxatie ervaart, kunnen je kinderen zich uitleven op één van onze eilanden. Zeker Eiland I is een echte winner bij kinderen. Het beschikt over het grootste zwembad zowel met diepe als ondiepe delen en de kers op de taart is de glijbaan. Komt de verjaardag van één van je kinderen eraan en zoek je nog een origineel idee om de gelegenheid te vieren? Kies voor onze privésauna en bekijk ook zeker wat onze kinderfeestjes je te bieden hebben. Zoek je eigenlijk iets voor een tiener? Ook dan staat Lakonia paraat. Met een streepje muziek en wat lekkere snacks organiseren we samen een legendarisch tienerfeest.

Maak je online reservatie

Bij Lakonia dragen we onze hygiëne enorm hoog in het vaandel. In onze kindvriendelijke wellness zorgen wij voor klaarhelder water zodat jij en je gezin volkomen ontspannen. Ben je benieuwd hoe anderen Lakonia ervaarden? Lees enkele reviews om erachter te komen. Heb je nog bijkomende vragen over onze privésauna’s? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op info@lakonia.be of bel ons gerust via (+32) 3 230 50 40.