Dagje uit met de kids

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

Wanneer je een dagje uit wilt met kids denk je misschien niet direct aan een wellness. De wellness van Lakonia in Antwerpen heeft echter veel te bieden voor een activiteit met het gezin. Wij hebben verschillende activiteiten die allemaal kindvriendelijk zijn, waar jij en je kinderen kunnen genieten van de rust.

Wil je meer weten oor dagje uit met de kids?

Rustig dagje uit met de kids

Er zijn veel verschillende activiteiten die je met je gezin kan doen. Zo vind je uiteindelijk wel iets wat voor het hele gezin aangenaam is. Bij ons kan je alvast terecht voor een geweldige dag met spa. Onze wellness is volledig kindvriendelijk wat van ons de perfecte locatie maakt voor een rustgevend dagje uit met de kids. Wij staan niet enkel open voor een activiteit met het gezin. Je kan bij ons ook terecht om een heus kinderfeestje te organiseren voor jouw kids en al hun vrienden. Zo zijn zij een paar uurtjes zoet en kan jij ondertussen meegenieten van onze privésauna met zwembad.

De ideale activiteit voor het hele gezin

In onze wellness kan je met je gezin dichter naar elkaar toegroeien door de juiste activiteit te kiezen. We hebben verschillende arrangementen waar je de ideale activiteit voor met jouw gezin uitkiest. Wat nog een troef is aan het plannen van een dagje uit met de kids in onze wellness is het uitgebreide menu dat wij kunnen aanbieden. Je kan bij ons een volledige dag vertoeven met ontbijt, lunch, avondmaaltijd en snacks tussendoor.

Boek een uniek uitje

Tijdens de vakantie is het niet altijd makkelijk om je kids geboeid te houden met leuke uitstapjes. Opteer daarom voor een dagje uit met de kids in onze wellness. Ze kunnen zich er een hele dag rot amuseren door alles uit te testen. Bovendien zit je op een privé-eiland waar je niemand anders stoort. Reserveer je plaats nu door te bellen naar (+32) 3 230 50 40 of een e-mail te sturen naar info@lakonia.be.