Romantische activiteit

Kindvriendelijke sauna
Gepersonaliseerde cadeaubon
Groepen tot 60 mensen

De beste romantische activiteit vind je terug bij Lakonia in Berchem. Wij beschikken over een volledige wellness waar je gezellig met z’n tweetjes intiem kunt genieten van elkaar en de warmte die een wellness biedt. Wat is er nu romantischer dan je een paar uur volledig afzonderen van de buitenwereld en genieten van elkaars gezelschap?

Wil je meer weten oor onze romantische activiteite?

Samen ontspannen is de perfecte romantische activiteit

Vieren jij en je partner binnenkort een speciale dag en ben je nog op zoek naar een romantische activiteit? Wel, dan kan je altijd bij ons terecht voor een last minute cadeau. Het maakt bij ons niet uit of je twee maanden op voorhand boekt of maar een paar uur. Niets mag een romantische activiteit in de weg staan en als wij nog plaats over hebben in onze privésauna, bieden we jou die graag aan. Samen ontspannen in een jacuzzi bevordert jullie relatie alleen maar. Je kan ongestoord over alles praten en elkaar nog beter leren kennen. Je betreedt de originele activiteit als koppel en je zal na de romantische activiteit weer naar buiten gaan als tortelduifjes.

Geniet van de romantiek

Romantiek is heel belangrijk in een relatie, vooral om die ook levend te houden. Boek daarom een privé-eiland bij ons om een perfecte romantische activiteit te plannen voor je partner. Wil je je partner liever verrassen? Geef dan een cadeaubon voor een sessie in onze wellness. Bovendien hebben wij een uitgebreid menu waar je terecht kan om je ervaring compleet te maken.